piektdiena, 2011. gada 15. jūlijs

Pirmizrāde

Dēlam uz dzimšanas dienu Spārīte uzdāvināja pirkstiņlellītes pasakai par 3 siventiņiem un vilku. Ģenirālmēginājumu noskatījās tētis un atzina mūsu iestudējumu par labu esam. Nu,lūk, vakar notika teātra izrādes pirmizrāde mūsu ciemiņiem.
Viss sākās ar dekorāciju izgatavošanu,piedalījās visi. Mazā māsa zīmēja salmu būdiņu un krāsoja vienu no mūra mājiņām,brālis zīmēja dēļu,mūra mājiņas un puķes,bet es tiku pie mūra mājiņas zīmēšanas.


Viss notika diezgan lielā steigā,jo gribējās jau pēc iespējas ātrāk spēlēt to teātri. Bet tika uzzīmētas arī biļetes,tik uz biļetēm pietika vieta tikai vilkam un vienam siventiņam.


Un kā jau parasti, pirms pirmizrādes notika maziņš kāzus,proti, pazuda viens no galvenās lomas aktieriem,bet labi,ka atrādām dublieri,jo savādāk nāktos izrādi atcelt. Par aktiera atrašanās vietu nav ziņu pat šodien,pat pēc istabas sakārtošanas.
Pasaku atskaņojām no CD,tā kā atlika tik klausīties un atbilstoši kustināt lellītes, un mainīt dekorācijas.


Nemāku teikt,kā izskatījās no skatītāju vietām,jo abas reizes pavadīju aizskatuvē,bet man liekas,ka bija labi. Tā kā jāsāk meklēt jauni manuskripti,ko iestudēt nākamo reizi.

4 komentāri:

  1. Malači bērni, ka darbojas! :) Dekorācijas sazīmētas godam!

    AtbildētDzēst
  2. tas noteikti bija lieliski!Manas meitas kādreiz spēlēja Pepiju Garzeķi un pašveidotais Nilsona kungs ilgi dzīvoja ļoti laimīgi kopā ar jaunāko meitu un izceļojās pa daudzām vietām, līdz nonāca pie māsas Kristīnes meitiņas Līvas ...

    AtbildētDzēst
  3. Oh my goodness! These houses and critters are totally adorable! You've captured something so sweet here! I'm so glad I found your blog today! :-) Jennifer

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...