svētdiena, 2011. gada 27. novembris

Svētkiem durvis vaļā...

Ar lielu vēju, bet žēl,ka ne ar sniegu, sagaidījām pirmo Adventi. Kad apkārt viss paliek tikai aizvien tumšāks, ar vislielāko prieku vilku ārā savu balto pagājušā gada durvju adventes vainagu. Šogad tas piedzīvoja tikai pavisam niecīgas izmaiņas, balto rozīšu vietā šogad būs lillā.
 
Pie durvīm pūkaino brīnumu piestiprināju ar abpusēji līmejamo līmlenti. Tas viss redzams mums būs no iekšpuses,bet šoreiz  durvis tika arī pie Ziemassvētku rotas no kāpņutelpas puses. 
 Nu redzēs cik ilgā laikā egļu skujas nobirs,bet lai tiek arī citiem svētku noskaņa. Ar  egļu vainadziņa smaržu vien  jau pietiek,lai pirmās svētkus sajūtas ieplūstu manī. Mierīgu un nesteidzīgu Jums Ziemassvētku gaidīšanas laiku!

3 komentāri:

  1. Skaisti! Abi! Lai gan pati esmu skujvainagu cienītāja, tomēr allaž patīk noskatīties arī uz citādiem oriģināliem aplīšiem! :)

    AtbildētDzēst
  2. tīri vai uzreiz sagribējās kādu vainadziņu uztapināt un piekārt durvju tai pusē :) lai kaimiņi jūt un pati mājās atgriežoties - šeit gaida un būs svētki :) paldies par ierosmi:)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...