otrdiena, 2011. gada 29. marts

Gadalaiki

Viss dzīvē iet un mainās,nekas nestāv uz vietas. Brīžam brīnos par sevi,ka vispār uzsāku rakstīt blogu,jo patiesībā esmu ļoti introverts cilvēks. Man ļoti nepatīk runāt publiskos pasākumos un vispār būt uzmanības centrā,bet patīk klausīties un vērot cilvēkus. Droši vien arī es mainos,ja esmu nonākusi līdz savam blogam. Žēl,ka Kāmju mamma pagājusi malā no blogošanas,jo arī es sākumā,kad pati tikai sāku,bieži lasīju viņas blogu,tas man likās ļoti sirsnīgs un patiess.
Bet nu par galveno, esmu pabeigusi vērienīgu darbu,kas bija viens no iemesliem,kāpēc uz tik ilgu laiku biju pazudusi,otrs iemesls bija ķibeles ar datoru. Bet nu viss atrisinājies un nostājies savās vietās.
Šis mega projekts man nelika mieru jau ilgu laiku,jo biju apsolījusi to paveikt priekš meitiņas bērnudārza grupiņas.Nu tas atrodas savā goda vietā- bērnudārzā pie sienas. Runa iet par gadalaiku kalendāru. Ideja jau ir gaužām vienkārša,bet interesanta un, galvenais, procesā var iesaistīt bērnus. Pamata izmērs ir 92 x 92 cm un to šuvu no flīsa,kreisajā pusē piešuvu blīvu kokvilnas audumu,kaut ko līdzīgu džinsa audumam. Piestiprināju pie sienas ar līplenti,ko,ja nemaldos izmanto aizkariem. Viena līplentas puse ir lipīga,ko var pielīmēt pie sienas. Pārējām detaļām pārsvarā izmatoju filcu un flīsu,kuras piestiprināju ar lipekļiem.

Pavasaris ar saulīti:


Pavasaris,ja diena ir apmākusies:


Vasara:


Rudens:


Ziema:


Krikumi krakumi:


Un šādi koks izskatās tagad bērnudārzā,sniegu jau drīz varēs ņemt nost un lēnām lipināt klāt pirmās lapiņas. Bildē ieraudzīju,ka neesmu pārāk taisni pielipinājusi apakšējo malu,bet tas ir viegli labojams.
Gaidam pavasari!!!

12 comments:

  1. Burvīga ideja un tik skaisti izskatās!! Bērniem noteikti ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
  2. tā ir laba ideja, un tik mainīga. ir ko darīt visu laiku pie tādas :D

    AtbildētDzēst
  3. Sveicināta atpakaļ :))
    Mega projekts tiešām izdevies! Viss tik jauki pārdomāts, un katrs fragmentiņš izskatās ļoti rūpīgi nostrādāts!
    Mazajiem noteikti patīk!

    AtbildētDzēst
  4. Cik jauki!
    Ik viens no Taviem darbiņiem veikts ar milzīgu rūpību un tik izkoptu gaumes izjūtu(šis nav izņēmums)!
    Superīgi!Lai prieks bērniņiem darbojoties!:))

    AtbildētDzēst
  5. es ar pievienojos - patiesi jauks un brīnišķīgs darbiņš. Prieks par bērniem, kuriem ticis šāds brīnums :)

    AtbildētDzēst
  6. Tiešām interesants un variējams panelītis! Bērni noteikti sajūsmā! Man radās jautājiens - kā dabūt gatavu to, ka viss (kam pogas neredz)turas pie paneļa?

    AtbildētDzēst
  7. Vienreizēji! Kur man darba vajadzībām dabūt tādu mammu? :(

    AtbildētDzēst
  8. Paldies par labajiem vārdiem! Laine, viss turas uz lipekļiem,tos var nopirkt diezgan daudzās krāsās, un ,piemēram, kokam brūno lipekli uz zariem,kur varēs stiprināt lapiņas, šuvu nevis kā kvadrātiņus,bet piegriezu pēc zaru formas- nu tādus neregulārus veidojumus,izsaktījās pārsteidzoši labi,imitējot koka mizas faktūru.

    AtbildētDzēst
  9. Cik lieliska ideja un izpildījums!! ir ko pamācīties!

    AtbildētDzēst
  10. Superīgs darbiņs , ari mums velas audzinatajas koku , esmu priecīga ka atradu jūsu ideju :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...