pirmdiena, 2010. gada 27. decembris

Dāvanu maisam gals vaļā

Nu jau vieni svētki sagaidīti un laimīgi pavadīti. Tagad varu padalīties ar dāvaniņām,kas tapušas šajā sakarā,kuras esmu pati darinājusi,kā arī palīdzējuši citi. Šodien atrādīšu dāvanu meitiņai. Viss sākās jau sen,kad meklējot pavisam kaut ko citu kādā "humpītī'' ieraudzīju šo lelli bēbi.

Pārsteidza ne tikai pats bēbis,kas izskatījās gandrīz kā dzīvs,bet arī lelles cena - nieka 2,80 Ls. Sākumā plānoju to kā dāvanu uz meitiņas vārda dienu,bet vēlāk nolēmu tomēr atstāt uz Ziemassvētkiem. Tā kā bēbis bija gluži pliks, vajadzēja sarūpēt drēbītes. Te nu man talkā nāca mamma,kas saadīja cepurītes,jaciņu un kombinzonu. Inese uzdāvināja arī jauku komplektiņu,kuru varat apskatīt arī šeit. Vēl sašuvu sedziņu,spilventiņu un lacīti. Kopumā sanāca diezgan liels pūriņš.

Varu teikt,ka lelle meitiņai iepatikās uzreiz, noģērbt to sanāk diezgan raiti,bet ar saģērbšanu ir gan ko noņemties,bieži vien tieku saukta palīgā. Vēl piemirsu pateikt,ka piespiežot puncī ievietoto mehānismu, bēbis gan runā,smejas un raud.Teikšu ,ka skaņa par brīnumu nav ne skaļa,ne kaitinoša. Vislabāk meitiņai patīk,kad bebis raud,tad viņa stipri viņu samīļo un šūpo.
Ceru,ka Jums bija mierīgi un jauki Ziemassvētki!

4 komentāri:

  1. Tiešām ļoti izteiksmīga lelle! Un tērpi vienkārši superīgi tapuši! :)

    AtbildētDzēst
  2. fantastiska dāvana - bebis mīļums :D

    AtbildētDzēst
  3. kāds jauks komplekts sanācis! katrā ziņa jāsaglabā, kad meita būs liela, būs interesanti...

    AtbildētDzēst
  4. O, mūsmājās līdzīgas intereses. Meitai rūķis omītes mājās atnesa jauku leļļu bēbi, tagad man darba pilnas rokas, pūriņu darinot. Tā kā mazais brālis knapi izkāpis no zīdaiņu vecuma, meita diemžēl pārāk labi zin, kādām mantām jābūt īstam bēbim. :DD

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...