piektdiena, 2010. gada 31. decembris

Laimīgu Jauno gadu !


Atceroties šo gadu,nākas secināt,ka brīžam šajā gadā bija ļoti smagi un grūti,bet uz gada beigām viss nokārtojās. Tā kā nākas secināt,ka taisnība jau vien ir pa dzīves baltajām un melnajām svītrām. Bet man ir ļoti liels prieks,ka esmu kopā ar Jums,ka saņēmos un pievienojos blogotāju pulkam.
Mums ir ļota laba ģimenes tradīcija, neilgi pirms Jaunā gada iestāšanās, katrs pasakam ko mēs sagaidam no Jaunā gada,to nofilmējam un nākamajā gadā pirms Jaunā gada paskatamies,kas no sacītā ir piepildījies. Jāsaka godīgi ,ka parasti piepildās diezgan daudz no vēlētā. Neesmu tik drosmīga ,lai šiet atklātu savas vēlmes,bet galvenais ir skaidri zināt ko gribas,tad jau agrāk vai vēlāk tas piepildās,ja tas patiešām mums ir nepieciešams. Sveicienus Jums sūta manis darinātais pirms vairākiem gadiem eņģelītis, un novēlu,lai mums netrūkst prieks gan sev,gan arī ko dalīties ar citiem. Laimīgu un radošu Jums nākošo gadu!!!

4 komentāri:

  1. Eņģelītis ir mīļš! Nu tad lai piepildās visas svarīgās lietas un vēlmes!

    AtbildētDzēst
  2. laikam jau jānovēl tā kārtīgi un prātīgi gribēt, tad jau arī piepildīsies (ne velti saka: "bīsties savu vēlmju, tās var piepildīties" :D)

    AtbildētDzēst
  3. Lai piepildās tas, kas Tev pats svarīgākais!

    AtbildētDzēst
  4. Skaists eņģelītis! Laimīgu Jauno gadu, lai visi sapņi piepildās! Lai ģimene laimīga un lai blogs rakstās! :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...