ceturtdiena, 2010. gada 2. decembris

Adventa kalendārs

Nu beidzot tas ir gatavs! Prieks ir ne tikai bērniem,bet arī man par paveikto darbiņu.Variantu kā noformēt visus maisiņus kopā ir bezgala daudz,šogad izvēlējos sakārt visus eglītē. Eglīti izgriezu no kartona,pa virsu piešuvu audumu,uz kura pirms tam piešuvu 24 līplentas gabaliņus.

Ieguldītais darbs ir diezgan liels,bet es ceru,ka šī ir viena no lietām,kas paliks atmiņā maniem bērniem,un kas zin, var būt tos vēl izmantos mani mazbērni- ha,ha!!!


Ja pirms tam man bija ļoti grūti pamodināt divgadīgo meitiņu no rīta,tad tagad viņa pati skrien katru rītu skatīties,ko rūķis ielicis maisiņā.

6 komentāri:

  1. Viereizējs darbs paveikts! man trūkst vārdu, skaisti! :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies!Jā, man tas prasīja divus gadus, parasti par šo darbiņu atcerējos pāris mēnešus pirms Ziemassvētkiem.Arī blogošana man lika saņemties un pabeigt.

    AtbildētDzēst
  3. fantastisks darbs un tik skaists... Šai nu jābūt tai lietai, ko katru Adventa laiku jāvelk ārā no lādes un jāielieto!
    Ļoooti, ļoooti patīk :) Lai bērniem pārsteigumiem bagāti rīti!!!

    AtbildētDzēst
  4. Mjā, vot tomēr pacietība(lai arī vairākus gadus:))!!
    Ļoti glīti un tiešām ilglaicīgi-paliekošs darbs!

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti laba ideja - maisiņi, kas pie pamatnes stiprināmi ar lipekļiem. Bet izšuvumi - nu tas ir kaut kas!!!

    AtbildētDzēst
  6. Fantastisks kalendārs! Es šogad tik skatos, kādas visiem grandiozas idejas, un slēpju savu nokaunējušos purnu smiltīs, mūsmājās kalendārīša šogad nava. :(

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...