svētdiena, 2013. gada 27. oktobris

Seriāls '' Broadchurch'' ...

Vakar ap diviem naktī noskatījos pēdējo sēriju seriālam '' Broadchurch''. Un man tik ļoti patika šis seriāls, ka nolēmu padalīties ar Jums. Ja esat krimiķu cienītājs, tad tas būs tieši priekš Jums. Stāsts ir diezgan smags un nedaudz ( pavisam nedaudz - divi izmeklētāji, pusaudža slepkavība ) man likās kaut kas līdzīgs ar seriālu '' The killing''. Bet '' Broadchurch'' ir daudz labāks un interesantāks, kā arī nav tik izstiepts ( tikai 8 sērijas ). Pēdējās sērijās jau bija nojausma, kurš varētu būt vainīgs, bet par motīviem intriga saglabājās līdz pēdējam. Ļoti patika galveno varoņu  izmeklētāju saspēle, cilvēku likteņu, noslēpumu un emociju patiesais attēlojums. Tā kā iesaku Jums noskatīties, un ,ja esat redzējuši iemetat komentāru, kā Jums patika šis stāsts.

4 komentāri:

  1. ieinteresēji, un noskatījos. sešos no rīta beidzu skatīties :) (diennakts dežūrā svētdiennā bija daudz laika) :D
    patika tas, ka nav šausmīgu asiņainu notikumu un kaudze slepkavību, bet vienu vienīgu izmeklē, nedramatizē, un nerada sajūtu ka atkal kādu novāks, nav nežēlību un cietsirdību tik daudz. skatāms bija. ja vispārīgi jāraksturo, tad visu seriālu ceļ gaismā daudzu cilvēku pagātnes, publiski izrāda, dēļ ko cieš un dabū sabiedrības nosodījumu. bet tanī pašā laikā nav nekāda sakara ar slepkavību. kaut kā tas atstāja tādas mieles, ka galīgi nesaistīti ar notikumu cilvēki cieš, tik tāpēc ka viņi nav perfekti. septiņas sērijas maļ citu cilvēku likteņus. un tik pēdējā parādās ar notikumu īstie pavedieni.
    nu tās manas domas ...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tur jau kā dzīvē, ja skatās tikai no virspuses viss izskatās skaisti, bet tā jau katarm savi skeleti skapī. Bet ceru, ka nenožēlo patērēto laiku.

      Dzēst
    2. nē nenožēloju. laba. tik tas pāri visam ka nepatika ka dēļ tā cieta nevainīgie. es runāju par to skolotāju. tā jau ģimeni pazaudēja, un tad vēl raganu medīgas izbaudīja, kā rezultātā neziturēja visu to spiedienu.

      Dzēst
    3. Diemžēl cilvēki dažreiz ir nežēlīgi, dumji un aprobežoti.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...