trešdiena, 2013. gada 5. jūnijs

Mans pirmais tirdziņš...

Kā jau vakar rakstīju, 1. jūnijs bija beidzot tā diena, kad es sadūšojos savam pirmajam izgājienam tirdziņā. Kad tad vēl parādīties tautai ar savām mantām, ja ne bērnu aizsardzības dienai veltītajā Kalnciema tirdziņā.
 Uztraukusies biju ne pa jokam, jo tie, kas mani pazīst, zin, ka esmu diezgan kautrīga un par ļoti atraktīvu sevi arī nevarētu nosaukt. Tā kā gluži neatbilstu ideālam pārdevējam, bet nu cīnijos ar savu nedrošo dabu un runāju ar cilvēkiem ,un stāstīju par savu nodarbošanos.
Materiālā ziņā man bija uzstādīts mērķis atpelnīt tirdzniecības vietas un saulessarga izmaksas, ko iegādājos speciāli šim gadījumam. Un varu teikt, ka rezultāts tika sasniegts pat ar uzviju.
Vai man patika? Varu noteikti teikt, ka jā. Var būt arī ,ka labi, ka šajā pašā dienā notika gadatirgus Brīvdabas muzejā, kas nosmēla lielu daļu tirgotāju un arī potenciālo pircēju, jo priekš pirmās reizes, kurā vispirms bija mērķis ''apostīties'' ar situāciju, bija labi, ka nebija lieli pūļi. 
Ļoti patīkami bija dzirdēt cilvēku pozitīvās atsauksmes, pat tad, ja viņi nemaz netaisījās iegādāties manas mantas, jo apziņa, ka cilvēkiem patīk tas ko daru, un  viņus iepriecina manis radītās lietas, dod iedvesmu rušināties tālāk. 
Paldies manējiem un Inesei par atbalstu, un ,paldies, Jurģim par bildēm!





8 komentāri:

  1. nu, malacis! tiešām apsveicami! :))

    AtbildētDzēst
  2. Jauki, apsveicu ar iesākumu! Lai labi arī turpmāk veicas!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies meitenes, atbalsta komandai ir liela nozīme!

    AtbildētDzēst
  4. Es arī pievienojos! Tā turpināt! :)

    AtbildētDzēst
  5. Malacīte, malacīte, malacīte! Es arī no kautrīgajām, bet tu mani iedvesmo uzdrošināties. Var gadīties, ka pēc gada tev pievienošos kādā tirdziņā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pat kauns atzīt cik ilgi es ņēmos līdz saņēmos uz šo soli. Bet bija forši un ir tā vērts. Tā kā ceru kaut kad Tevi satikt kādā no tirdziņiem.

      Dzēst
  6. Sveiciens ar pirmo tirdziņu! Novēlu, lai šim seko vēl daudzi citi! ;)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...