ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

Beidzot gatava...


 Beidzot gatava leļļu māja, par kuru jau sapņoju un runāju ilgi, jo ilgi. Nu darbs nebija viegls, un laiku ar paprasīja ne mazums, bet nu man vismaz miers un prieks, ka to izdarīju. Savādāk tā kņudošā sajūta pirkstu galos, ka ļoti gribas ķerties klāt, var jau arī pāriet. Ideja nav mana, ieviesu gan pāris izmaiņas, bet lielos vilcienos, taisīju māju kā Aijas blogā ''Ances Modes".  Aijas māja ir izgatavota no koka, manējā no kartona, droši vien no biezāka būtu labāk,bet nu es skatījos tādu ar kuru es pati tiktu galā.

 
 

 Man ļoti patika tas,ka māja ir izjaucama, jo bērniem jau tās patikšanas un spēlētprieks ir tāds viļņveidīgs pasākums. Kā arī vienlaicīgi var spēlēties divi bērni, katrs savā pusē. No koka ,protams, māja ir stabilāka, kā noliek tā stāv, bet nu visumā esmu apmierināta arī ar savu rezultātu. Mēbelītes pirku ''Tiger'' veikalā. Tās var  izspiest no koka plāksnītes un sastutēt kopā bez līmēšanas.  
 
  


 

Vēl ir doma par aizkariņiem, bet nu redzēs.


3 komentāri:

  1. Skaista mājiņa. Un tās mazās mēbelītes... mums arī tādas vajag! Šī, man šķiet, ir pirmā reize manā blogošanas pieredzē, kad redzu, ka kādam mans blogs ir patiešām REĀLI noderējis :)) Esmu priecīga!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ilgi un dikti meklēju idejas mājai, Tavējā man patika vislabāk,jo galvenais,ka abi var spēlēties vienlaicīgi. Savādāk man tika pieprasītas divas mājas.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...