sestdiena, 2012. gada 25. februāris

Manas dāvanas...

Ļoti gribēju parādīt Jums manas dāvanas, kuras es saņēmu no Sandras Spu un Irēnas no Re-Darbiem. Pirmo dāvaniņu no Sandras man atvizināja vīrs ( jo tieši viņš aizgādāja Sandrai godam izlozē iegūto grāmatu). Tur man tika garda pelašķu tēju un skaista , gaisīga šalle.

 Esmu ļoti liela zāļu tēju cienītāja, man garšo gandrīz visas zāļu tējas, un rūgtenā pelašķu tēja man ļoti iet pie sirds. Ar pelašķiem man vispār ir īpašas attiecības. Tālajā bērnībā, kad es mācījos pamatskolā, vasarās bija jāvāc ārstnieciskie augi, jāizkaltē tie un jānes uz aptieku , kur tos pieņēma par nelielu samaksu, un izsniedza pretī zīmi,ko atrādīt skolā, ka darbiņš godam izpildīts. Tā es ar groziņu un šķērēm izskraidīju visas pļavas. Šodienās jau protams nekas tāds vairs nebūtu iespējams, iedomājos kādas vien atļaujas un sertifikāti būtu vajadzīgi!
Un šonedēļ Irēnai  vīrs aizgādāja maisu ar vilnu, ceru , ka noderēs radošajās darbnīcās. Atpakaļ atbrauca zilonītis, blociņš un šokolāde.  

 

Māsiņas mazas rociņas uzreiz  privatizēja zilonīti, bet brālim tika blociņš, kurā tika sarakstītas jau daudzas svarīgas ziņas - Gustavam tagad aktīvs rakstīšanas periods, ceru,ka drīzumā parādīsies interese arī par lasīšanu.
Paldies meitenes par dāvanām!!!

3 komentāri:

  1. Skaista tomēr ir tā draudzība:) Manā mājā arī ir pāris Irēnas darināto smuklietiņu:)

    AtbildētDzēst
  2. Man prieks, ka pelašķu tēja tev garšo! Un tiešām blogdraudzēšanās ir viena rikten laba lieta.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...