sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Brīnumplēve

Pavisam jau neesmu pazudusi,ar interesi sekoju līdzi Jūsu radošajām izpausmēm,bet pašai , atsākot strādāt, brīvais laiks ir kaut kur pazudis un līdz ar to ir tikai 1001 vēlme un ideja ko gribētos izdarīt.
Bet bija viens darbiņš kuru noteikti vajadzēja veikt,proti, krustmeitiņai izšūt vārda burtiņu uz priekšauta kabatiņas. Un līdz ar šo ieceri man bija iespēja izmēģināt kaut ko jaunu, sen jau biju nopirkusi ūdenī šķīstošu plēvīti,lai varētu uz jebkura auduma izšūt krustdūrienā.


Šūt bija diezgan grūti, jo audums ir ļoti plāns,bet kopumā sanāca diezgan labi. Kad burtiņš tika izšūts, audumu ieliku karstā ziepūdenī uz 5 minūtēm. Pēc tam audumu izskalo un izžāvē.


Bet šeit ir daudz dažādu alfabētu izšūšanas shēmas,jo ilgi meklēju burtiņu,kas man patiktu.

8 komentāri:

  1. Cik interesanti! Es par tādu plēvīti nebiju pat dzirdējusi... Paldies par informāciju! Priekšautiņam pavisam cita vērtība, ja virsū tāds burtiņš :)

    AtbildētDzēst
  2. Skaisti un ļoti piestāv, bet esi taču tik labiņa un pastāsti mums arī citām, kur tādu plēvi var nopirkt un cik dārgi tas sanāk. ;)

    AtbildētDzēst
  3. Man ir ūdenī nešķīstoša plēve, bet bez tādiem caurumiņiem. Varbūt tās plēves ir dažādas?

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti skaists darbiņš - burtiņš tik harmoniski iekļaujas punktiņu līnijās, burvīgi :)))
    Paldies par alfabētu linku, tur nu ir no kā izvēlēties...

    AtbildētDzēst
  5. Šitādu, ja nemaldos, var dabūt, piemēram, "Kumodē". Cena - 3 lati ar santīmiem.
    (http://www.shopdmc.com/wscdc90s.html - tāds te)

    AtbildētDzēst
  6. Ah, cik skaiti tev tas burtiņš ir sanācis. Man jau ļoti patīk.

    AtbildētDzēst
  7. cik smieklīgi, tieši vakar šo plēvi ieraudzīju Avotu ielas veikaliņā un sīki izprašņāju pārdevēju, ko ar tādu dara... Un nolēmu, kad (lasi-ja :) ) būs laiks, pamēģināšu... Burtiņš ļoti jauki sanācis. Plēves cena atkarīga no platuma...

    AtbildētDzēst
  8. Plēvi pirku Molā ,ja nemaldos ,tā sauca veikalu "Hobby Set''- tur ir viss priekš dažādiem rokdarbiem. Plēvīte ir 20x22 cm un maksāja drusku pāri 3 Ls. Lēts prieks jau nav,jo tas gabaliņš jau nu ļoti mazs,bet nu kādiem 4 maziem darbiņiem pietiks.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...