svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Lellīte Emīlijai


Šī freilene aizbrauca pie mazās Emīlijas uz vārda dienas svinībām.Gribu veikt nelielu aptauju, tāpēc lūdzu komentāros uzrakstiet,apmēram, par kādu cenu Jūs būtu gatavas šādu lellīti iegādāties.

Sveicieni arī manai krustmeitiņai!

10 comments:

  1. oi grūti ir noteikt. Vajadzēti zināt vismaz izmērus, cik gara?

    AtbildētDzēst
  2. Es klusēju, un gaidīju, ka kāds cits pirmais teiks kādus minējumus:):) Man gan grūti teikt tādēļ, ka nezinu, kādas cenas vispār patreiz ir Latvijā šajā lauciņā...Vai tu taisi arī uz pasūtījumiem uz ārzemēm?

    AtbildētDzēst
  3. Ups,aizmirsu pateikt,ka lelle ir kādus 30 cm liela.Pagaidām uz ārzemēm esmu aizsūtījusi vienu lellīti,bet tā arī tika latviešu meitenītei.Domāju,ka laikam būs jāmēģina etsy veidot savu profilu.

    AtbildētDzēst
  4. parēķini sākumā:
    - materiāls cik aiziet cenā +
    - darbu novertē stundās cik iegulti, un maksu par stundu uzliec savu.
    un tad aprēķini cik sanāk. un tad vadies pēc iekšējām sajūtām, vai tā cena tev ir ok, ja pa mazu liec klāt ;)
    es tā rēķinu dažiem saviem darbiņiem ;)
    man ar bail minēt kādu summu, jo nezinu arī kāds materiāls ir aizgājis. varbūt tika super duper dārgais vai kāds parastāks. līdz ar to grūti minēt :)

    AtbildētDzēst
  5. ā un vēl ja kāds materiāls ir pa visam lēts, bet tā piegāde uz māju ir padārga, jābrauc tālu pakaļ. ceļa izdevumi ar iekļaujas.
    un pamēģini sākumā vismaz aprēķināt cik sanāk lai atnāk atpakaļ vismaz iegultītais laiks un materiāls ;)

    AtbildētDzēst
  6. No vienas puses, ir ieguldīts milzīgs darbs, ir acīmredzami teicama kvalitāte, rezultāts ir ārkārtīgi skaists. Par tādu lelli noteikti nevarētu prasīt mazāk par 20 latiem, un arī tas būtu smieklīga summa, samērojot ar paveikto darbu. No otras puses, pērkot rotaļlietas saviem bērniem (bet man ir tikai puikas, tāpēc tas varbūt neskaitās), es ļoti, ļoti retos gadījumos atļautos viņiem nopirkt mantas par 20 latiem. Ja vēl būtu viens bērns, tad varbūt, bet, ja ir vairāki, tad par lielākām summām es pērku "kopīgās mantas", ar kurām jādalās. Man tā vien liekas, ka Etsy būtu īstais risinājums, jo, lai gan ļoti daudzas māmiņas gribētu šādu lelli sev vai savām meitām, Latvijā pirktspēja ir bēdīga.
    Bet nu principā, ja man jautā, par kādu cenu es ar savu rocību un saviem apstākļiem būtu gatava pirkt šādu lelli, es teiktu, ka par 20 latiem. Nezinu, cik maksā parastas veikala lelles, bet laikam kaut kas tamlīdzīgs arī ir (kaut gan, protams, tas mīļums un jaukums nav samērojams).

    AtbildētDzēst
  7. Paldies par komentāriem,es aptuveni jau esmu piemetusi izmaksas,bet laikam tiešām maksātspēja nav tāda,lai lelles šeit tirgotu.Jo materiālu izmaksas jau nav pārāk lielas salīdzinot ar ieguldīto darbu,un turklāt es nemāku strādāt ātri,man tas viss tā lēnām top,pārdomāju visas detaļas,kamēr pati esmu pamierināta ar rezultātu.

    AtbildētDzēst
  8. Šeit lellītes īpašnieces mamma! ;))
    Varu teikt visu tikai to labāko, lellīte ir superīga, un mazajai ļoti patīk. Darbs tiešām pamatīgs un rūpīgs. Izpētot visas detaļas un novērtējot kvalitāti, es teiktu, ka par tādu darbu es būtu gatava maksāt arī vairāk, bet ņemot vērā jau jūsu izteikumus par mūsu cilvēku maksātspēju, tad tiešām jāšauj uz Etsy. Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  9. Prieks ,ka mazajai patīk. Jo to,vai bērns iemīļos lellīti nu galīgi nevar prognozēt.

    AtbildētDzēst
  10. Es teiktu - 10Ls, bet tikai tālab, ka šobrīd vairāk nevarētu atļauties, bet lellītē jau iemīlējos. Manām meitenēm tādas derētu.
    Reāli domājot - ap 25... tas būtu tuvāk patiesībai!
    Ļoti skaisti un akurāti!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...