pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Lieldienu našķi


Iedvesmojos no pēdējā ''Ievas Virtuves'' žurnāla,un tā rezultātā tapa gardumi mums visiem. Zaķīši galvenokārt tapa priekš meitiņas,bet ēdām jau ,protams, visi, jo viņai ir alerģija no kviešu produktiem ,tādēļ nākas cept visādus cepumus un maizītes no speciāliem miltiem. Turpretī arī šokolādi viņa nevar ēst,tā kā šokolādes olas arī atkrīt,bet labi,ka viņai ļoti garšo vienkārši vārītas olas. Tā kā brīžam nākas īpaši piedomāt ko tādu garšīgu uztaisīt ,lai visi būtu apmierināti. Tā lūk, zaķīšus cepu kā norādīts receptē,tikai kviešu miltu vietā liku speciālos miltus bez glutēna un kviešiem. Dekorēju ar cukura dekoriņiem un olbaltuma glazūru. Tāda lūk sanāca zaķu kompānija,arī divi gliemezīši jau pamodušies.


Otrais našķis bija ļoti garšīga pasha, arī taisīta pēc žurnāla receptes.Teikšu kā ir,esmu taisījusi pashu gandrīz katru gadu,bet šī nu patiešām sanāca visgaršīgākā,ja kādam būs interese varu pēc tam uzrakstīt recepti. Tas patiešām ir ļoti garšīgs,sātīgs un veselīgs ēdiens.

3 komentāri:

  1. zaķi lieliski - īpaši man patīk tas pumpainās biksēs ar štrumbantēm :), bet nu tie gliemezīši - burvīgi, tādi mīļumi!!!
    P.S. Burtiski pirms mirkļa tieši iedomājos, ka sen neesi manīta :)...

    AtbildētDzēst
  2. jā jā receptīti. es labprāt ko tādu pamēģinātu.
    zaķi labie. man ar tapa cepumi zaķu izskatā, bet manis parastie siera ar sēklām. jo saldos man bērni īpaši nemīl.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...