otrdiena, 2011. gada 15. februāris

Pamelo-auglis tīkliņzeķē

Priekš mūsu ģimenes šis auglis ir atklājums. Protams,biju to redzējusi veikalā,bet kaut kā necēlās roka to nopirkt,jo nebija jau īsta skaidrība cik tas ēdams. Bijuši gadījumi,kad esmu nopirkusi kādu citrusaugļa paveidu,bet īsti garšīgs tas nav bijis,jo nu neesam super skābuma mīlētāji. Tad nu negaidīti ierodoties ciemos draugi mums atveda šo augli tīkliņzeķē. Un nu es biju patīkami pārsteigta! Tas ir ļoti līdzīgs greipfrūtam,bet daudz maigāks un saldāks. Kā arī ļoti viegli iztīrams no mizām un sadalāms nelielos gabaliņos,lai bērniem viegli apēst. Un bērni ēd labprāt un daudz.
Nākošajā dienā pasūtīju vīram,lai nopērk vēl divus pamelo. Patiesībā februārī ir visgaršīgākie apelsīni un citi citrusaugļi,tā kā droši var pirkt un saņemt vēl papildus devu C vitamīna,un var būt kripatiņu saules no šo augļu dzimtenes. Lai labi garšo!

6 komentāri:

  1. Mūsu ģimenē jau kādu laiku pomelo ir izvirzījies favorītos! :)

    AtbildētDzēst
  2. Noteikti favorīts!
    Mūsu ģimenē pomelo ienāca 2009.gada Vecgada vakarā, kad ome to bija ietinusi kā vienu no loterijas dāvaniņām, pati domādama - nez', kas tas tāds...jaunieši noteikti zinās...bet nekā!!! Mums tas arī bija atklājums! Tagad gan zinām :))

    AtbildētDzēst
  3. man ar šis auglis ir topā. kad gaidīju otro dēlēnu, laikam kuzavu ar šo augli noriju. es pat savā blogā ieliku kā ar to darīties, jo apkārt man draugi ar nezināja, kas tas ir un kā garšo un kā tīrīt. :D vienā vietā druškai pat pamelo ar visu mizu tika dots ēst :D

    AtbildētDzēst
  4. piebiedrojos pulciņam, es gan pārsvarā cienu pārbaudītas vērtības un lietas, bet vīrs parasti atnes ko jaunu, nemēģinātu; kopš šis biezādainis ir ienācis, tā joprojām periodiski ciemojas ;) labs :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...