ceturtdiena, 2011. gada 17. februāris

Lellīte Lolīte

Šis ir mans pēdējais veikums,un kā jau rakstīju iepriekš,šī meitene dosies tālā ceļojumā uz Angliju pie mazās Lindiņas. Nezin kāpēc man sagribējās izšūt Lindiņai vārdiņa pirmo burtiņu,kaut nebija skaidra nojausma,ko ar to iesākt.Bija doma par priekšautiņu vai spilventiņu.Bet beigās apstājos pie idejas par somiņu,kā nekā jādodas tālā ceļā. Šujot kleitai rišiņas,man tās tik ļoti iepatikās,ka gribētu arī sev tādu blūzīti. Vispār jau iedvesma ir viena interesanta parādība,jo par kleitu es domāju diezgam ilgi,kaut kā nevarēju viņu ieraudzīt,bet kad sāku šūt,viss aizgāja tā ātri un pa smuko.Man pašai jau ļoti tā patīk,varētu pat teikt,ka tādā vintage stiliņā kleitiņa sanākusi.

Šūšanas procesā joprojām uzrodas lietas,ko vajag pilnveidot un darīt var būt mazliet savādāk,tā kā līdz savam ideālajam variantam vēl neesmu nonākusi. Vēl esmu ceļā uz to!
Un jā,somiņā ieliku matu sprādzīti,par kuru izgatavošanu rakstīju jau agrāk. Lai veiksmīgs lidojums un skaista draudzība ar savu jauno ''māmiņu''!

8 komentāri:

  1. Skatos,skatos un no sirds priecājos!Cik rūpīgi darināta lellīte!Skaisti!!!
    Vai actiņas ir izšūtas?

    AtbildētDzēst
  2. Paldies,tas man tāds sirds darbs!Actiņas ir zīmētas un vēl arī drusku izšūtas.

    AtbildētDzēst
  3. Vienreizēji skaista, atkal mīļa un apgarota, šoreiz varbūt mazliet izbrīnīta- vienreizēja lellīte! Tev, Ilze, patiešām sanāk!

    AtbildētDzēst
  4. ļoti skaista leļļmeitiņa - brīnišķīga dāvana. Tik burvīgi un skaisti aksesuāri: somiņa, kurpītes :)
    Brīnumjauka!!!

    AtbildētDzēst
  5. Neiedomājami skaista lelle! Visu laiku mēģinu saštukot kā šūt leļļuku savai Gaspažiņai, bet te pat manas jaukākās idejas nobāl...tās acis ir neiedomājami skaistas!

    AtbildētDzēst
  6. Nupat uzgāju Tavu blogu un esmu sajūsmā. Bet pie šīs skaistules nevarēju neierakstīt komentāru (man ir divi puikas, tāpēc lelles uzdzen milzu nostalģiju un ilgas pēc meiteņu lietām). Vienkārši pasakaina. Ar ko Tu zīmēji actiņas?

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...