piektdiena, 2011. gada 4. februāris

Lelle

Šī lellīte dosies pie kādas mazas meitenītes Samantas uz pirmo dzimšanas dienu. Nedaudz jocīgi,jo šī meitenīte ir vismazākā ,kam darinu lelli,bet lelle sanākusi vislielākā no manis šūtajām. Kaut kā tas gala rezultāts pilnībā nav kontrolējams,ja šuj no iepriekš neizmantotiem materiāliem,kā tas sanāca man šajā reizē. Trikotāžai bija pārliecinoša vēlme stiepties tieši garumā nevis platumā,un tā lūk man sanāca tāda slaida skaistule.Šī auduma meitene aizņēma ne tikai daudzus manus vakarus,bet arī pāris naktis,jo bērni dzīvojās pa māju un galīgi nebija ar mieru,ka nepieslēdzos viņiem. Kaut kā grūti man vedās darbi,bet ar gala rezultātu esmu apmierināta.Joprojām netieku skaidrībā,kurš sintapons labāks pildīšanai,lai neveidojas kājas un rokas ar ''celulītu". Diemžēl tā kā bērni bija apslimuši nekur netiku sintapona medībās un nācās iztikt ar to,kas bija mājā,bet noteikti tas nav pats labākais variants. Priecāšos,ja Jūs pastāstīsiet,kādu sintaponu izmantojat un uzskatāt par labu esam,un kur tādu var iegādāt.Nu lūk,šāds ir mans jaunākais veikums,bet īpaši nav laika atpūsties,jo jāšuj jau nākamā lellīte mazajai Lindiņai. Šis būs garākais lellītes ceļojums,jo viņa dosies uz Angliju.

14 comments:

  1. jauka, mīlīga dāmīte ar pifīgām kupelītēm :)))

    AtbildētDzēst
  2. ļoti simpātisma lellīte. skaists galarezultāts :))

    AtbildētDzēst
  3. Man arī ļoti patīk! Un sejas izteiksme tik mīļa- tā ir vislielākā māksla tikt galā ar lellīšu sejas izteiksmēm.
    Es, kad šuju zeķu zvērus, lieku plāno sintaponu, ko pērku Abakhanā. Tur vel pārdod arī biezo, bet to tā noteikti sanāk celulīts :)))

    AtbildētDzēst
  4. Superiiga lelliite-es jau domaaju, ka driiz jaanaak ar smuku atskaiti Tev, jo sen raadiijusies te nebiji :)

    AtbildētDzēst
  5. ļoti skaista lellīte! Abakhanā var nopirkt baltus vienkāršus spilvenus, kuros iekšā ir kvalitatīvs sintapons.. to, kas uz metriem pēŗkams, grūtāk sapildīt... vēl ir pie Āgenskalna tirgus fabrika, kur pārdod lielos maisos dažādu (arī pēc cenas) sintaponu; tas, kas man ticis no turienes ir ļoti labs-tikai jāpērk uzreiz patiešām liels maiss.

    AtbildētDzēst
  6. Paldies par info! Būs vien jātiek līdz tai fabrikai Āgenskalnā,esmu par to jau dzirdējusi. Būs jāiet meklēt!

    AtbildētDzēst
  7. Ilze, saki kā Tu to degunteli ietaisi tai lellītei? Kaut kādu bumbiņu ieliec no iekšpuses vai kā? :)))))

    AtbildētDzēst
  8. Aija, aizrakstīju Tev uz inbox par to degunteli.

    AtbildētDzēst
  9. tavas lelles paliek vien izsmalcinātākas. šai sejiņa vienkārši burvīga!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...