svētdiena, 2011. gada 20. februāris

Haosa pārvērtības

Pēc padarītā darba,man uznāca vēlme drusku izšeptēt savas atvilknes un ieviest tur zināmu kārtību. Man ļoti žēl savu mājinieku,jo darbošanās procesā,ja steidzami jāsašuj kāds darbiņš, mūsu māja izskatās diezgan traki,it kā tur pāri būtu gājusi viesuļvētra. Tāda nu es esmu,iedvesmas brīdī ķeru un grābju te vienu audumu,te citu ,tad piemeklēju lentītes utt.,lai tik mūza mani neatstātu,bet atpakaļ,protams, neko nenolieku. Un beigās telpa ap mani izskatās diezgan dramatiski. Zinu,ka to visu varētu vienkārši atrisināt ar to,ja man būtu sava darba istaba vai vismaz darbnīca-stūrītis,bet pagaidām tas man tāds sapnis. Nu lūk, vienā no atvilknēm man sen jau kā mieru nelika maisiņš ar mulinē diegiem.Visu laiku gribējās tos sakārtot,saliekot kādā kastītē. Tad nu kādā rokdarbu veikalā ieraudzīju speciālu kastīti,kurā glīti un pārskatāmi var sakārtot diedziņus. Tā nu man pagāja vesela diena šķetinot un tinot diegus,bet nu beigās viss izskatās vienkārši pa smuko!


7 komentāri:

  1. Patiesi glīts un akurāts rezultāts!:))
    Vai tā ir skrūvīšu kastīte, vai kas tieši rokdarbu pasaulei paredzēts!?

    AtbildētDzēst
  2. ai, cik skaisti un kārtīgi :)
    Es mulinē diegus lieku tajās "kabatiņās", kur visā garumā iestumj ficīti, iepriekš to uz gara plastmasas tureklīša uzmaucot, tur arī var uzkabināt papīriņu ar diega numuru. Tā es kādreiz savus mulinē krājumus arī kaut kādā kārtībā dabūju :)

    AtbildētDzēst
  3. Perfekta kārtība! Bet man ar to MŪZU ir tieši tā pat- pēcāk reāls haos garantēts! Trakākais ir tas, ka intensīvā domāšanas-darbošanās-"štukošanas" momentā pat īsti runāt nemāku, bet manu Gaspažiņu tas var traki nokaitināt :D

    AtbildētDzēst
  4. Šo kastīti pirku rokdarbu veikalā,un tā tieši paredzēta mulinē diegu uzglabāšanai. Man ar bija sākumā cita doma,bet kad veikalā ieraudzīju jau šo gatavo izstrādājumu un par tik pieņemamu cenu,vairs lieki nedomāju un pirku nost.

    AtbildētDzēst
  5. kada kartiba! man ir divas tadas kastites, viena prieks DMC un otra prieks Anchor muline, tomer izlemu tos nelikt kopaa.

    AtbildētDzēst
  6. Nu skaisti-viss tik smuki sakārtots :) Es ar sen jau tādu kastīti iepirku, bet nu neceļās roka man tērēt laiku un pārtīt diedziņus-tā nu stāv pa maisiņiem čupiņā...ir man plānos iepirkt mazās kabatiņas un tajās turēt...nu žēl man ir tērēt laiku pārtīšanai.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...