piektdiena, 2010. gada 15. oktobris

Krustiņošana

Arī mūs no rīta pārsteidza sniedziņš,kas vēl šur tur zālītē bija noturējies. Meitiņa izlēma iet tikai pa sniegu,tā kā līdz gala mērķim nonācām ar diezgan lielu nokavēšanos. Un re,arī mans vakar iecerētais temats šodienai tā smuki savijas ar notikumiem dabā.
Bet vispirms par krustiņošanu. Tā ir vēl viena mana aizraušanās,kas sniedz patiesu baudu. Galvenais nosacījums,lai Tevi nerausta un uz brīdi atļauj pabūt vienam. Šis ir ļoti nomierinošs hobijs!
Šo kaķi man vīrs uzdāvināja neilgi pēc tam, kad piedzima mūsu dēliņš. Krustiņošana un mazs bērns,vēl pietam pirmais bērns,manā gadījumā bija diezgan nesavienojamas lietas. Tāpēc šis darbiņš tapa divu gadu garumā ar ļooooooti lieliem pārtraukumiem. Bet lūk rezultāts:
Jautājums lietpratējām,kā Jūs noformējat darbiņus.Pašas liekat rāmītī vai uzticat to profesionālim?
Lūk tagad par iecerēto pirmsziemassvētku projektu trīs gadu garumā - Adventes kalendāru. Pirmo reizi to ieraudzīju rokdarbu žurnāla LENA 2007.gada novembra žurnālā.
Jautrie cipariņi man tik ļoti iepatikās,ka gribējās tos īstenot dzīvē. Bet iepriekš minētajā gadā vairs nebija laika tos izšūdināt. Uz pagājušajiem Ziemassvētkiem pavisam maz pietrūka laika,lai visu pabeigtu,bet nu šogad gan būs. Dēliņš vakar ,ieraugot ciparu maisiņus, jau domāja,kurā vietā tos piestiprināt ,lai rūķis labāk redz.
Gaidīšana un gatavošanās Ziemassvētkiem ir pats jaukākais laiks,it sevišķi,ja mājās ir mazi bērni. Drīz viņi paaugsies un vairs neticēs Ziemassvētku vecītim un rūķiem,bet turpmākajā dzīvē pārliecība,ka brīnumi var notikt,tik un tā paliks. Manā dzīvē brīnumi notiek!
Tiekamies pirmdien!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...