pirmdiena, 2011. gada 14. februāris

Bezmaksas krustdūrienu shēmas


Viss sākās ar to,ka man vajadzēja atrast krūstdūrienā izšūtus burtiņus. Meklējot kaut ko piemērotu,pavadīju diezgan daudz laika,bet tā arī neko neatradu,kas man patiktu. Tad sestdienas vakarā pilnīgi nejauši atradu šo saitu http://hobbir.at.ua . Nezinu kā līdz šim nebiju to pamanījusi,bet nu šī ir brīnišķīga krātuvīte krustiņotājām. Pirmkārt shēmas ir labi saskatāmas,nu vismaz datorā,tā kā man nav mājās printera nevarēju pārbaudīt kā izskatās izdrukāts variants. Var būt visām shēmām nav klāt diegu krāsu nummuri,bet nu daudzām ir. Viss smuki sadalīts pa tēmām. Tur nu var pavadīt ļoti daudz laika un noteikti atrst kaut ko sev tīkamu.
Lai netrūkst mīlestības ar ko dalīties šajā dienā!

7 komentāri:

  1. ...nu es ar uz pāris stundām pazudu :)))
    ļoti iepatikās šī meitenīte ar rozēm - dikti ceru tomēr saņemties un savai Princesītei tādu izšūt... (shēmiņu jau atradu :D, tā ka daļa darbiņa jau paveikts)
    Liels paldies - tiešām milzīga krātuve. Es vēl pērļu izšuvumos un citās tehnikās ar ieklīdu :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par lapinju-arii es pazudu...un veel neesmu izliidusi-jaapasaka paldies kameer atceros:) Jau atradu vienu sheeminju ko gribeetu izshuut kaadreis-jau ir noglabaata kraajumos:)

    AtbildētDzēst
  3. Ilze, aizmirsu uzjautāt, kādi burtiņi Tevi interesē - man krājumos dažādi veidi savilkti, varu padalīties, ja zinātu, ko tieši Tu meklē - man ir pārsvarā plikie burtiņi, dažādu izmēru un sarežģītības pakāpju, gan drukātie, gan rakstītie. Tikai 1 alfabēts ir ar puķītēm - tādus parasti neglabāju, jo zinu, ka tāpat nepieķeršos...

    AtbildētDzēst
  4. Paldies,es jau atradu burtiņu. Man vajadzēja tādu nepārāk sarežģītu un mazu burtiņu,to tad arī atradu šajā krātuvītē. Es ar vēl neesmu tā īsti visu apskatījusi,jo bija steidzami nepieciešams tieši burtiņš. Lai pietiek Jums laika un pacietības īstenot šos skaistos darbiņus.

    AtbildētDzēst
  5. laba krātuve. paldies par info. tur pat grāmata dažas ir iespējams novilkt :))

    AtbildētDzēst
  6. Milzīgs prieks, ka ir tik daudz meitenes, kuras spēj būt tik pacietīgas, ka rada šos brīnumus. Pazīstu gan arī vienu vīrieša cilvēku, kas ir kārtīgi aizrāvies ar krustiņizšūšanu....

    AtbildētDzēst
  7. Vai kads man varetu atsutit shemu ar skaisto princesi un rozem uz so epastu-Sadana@tvnet.lv.mils paldies jau ieprieks.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...