Šos keksiņus mūsmājās cepu ļoti bieži,jo tos ir ātri un viegli pagatavot, un protams, visi acumirklī kārām mutēm tiek noēsti. Orģinālā recepte ir no A.Karmelas grāmatas " Zīdaiņa un mazuļa uzturs",bet es esmu daudzreiz arī eksperimentējusi,pievienojusi dažādas ogas,biezpienu u.c.
Tātad nepieciešams:
125.g milti
2 ēdamkarotes kakao pulvera
125.g sviesta
125.g pūdercukura
2 olas
1 neliela apelsīna miziņa,sarīvēta
60 g šokolādes
1 tējkarote cepamā pulvera
Sviestu parasti izkausēju un samaisu ar pūdercukuru. Miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Olas krūzītē sakuļ. Sviestam ar pūdercukuru pievieno sakultās olas un miltu maisījumu. Pierīvē apelsīna miziņu un gabaliņos sadrupinātu šokolādi. Maisa līdz izveidojas viendabīga masa. Mafinu pannā lieku keksu papīrīšus un piepildu līdz pusei ar mīklu.

Mmmmmm, jau gribas izmēģināt! :)
AtbildētDzēstIzskatās TIIIK kārdinoši! Drīzumā noteikti uzcepšu! :)
AtbildētDzēst